| |     ћирилица | latinica  
Home
PODACI ZA KONTAKT

Poštovani,

U cilju unapređenja komunikacije, međusobnog informisanja i ukupne saradnje u narednom periodu sa Ambasadom Republike Srbije u Australiji, pozivamo sve organizacije, klubove, škole, biblioteke, muzeje, sportske klubove, fondacije, udruženja, crkvene opštine, političke partije, humanitarne organizacije, privredne komore, udruženja boraca … (jednim imenom: organizacija) u Australiji i na Novom Zelandu koje su formirane, registrovane i funkcionišu po principu pretežnog okupljanja pripadnika Srpske zajednice ili realizuju svoje aktivnosti unutar Srpske zajednice u Australiji ili Novom Zelandu, da se jave Ambasadi i dostave podatke za kontakt radi obostrano lakše buduće komunikacije.

Od koristi bi nam bili sledeći podaci:
Ime (naziv) organizacije (podatak iz evidencije o registraciji kod nadležnog organa u Australiji ili Novom Zelandu)
- Poštanska adresa organizacije
- E-mail adresa
- Telefon, mob. tel, faks
- Internet (web) adresa (eventualno adrese na društvenim mrežama: Facebook i Twitter)
- Ime i prezime lica koje rukovodi organizacijom ili koordinira njen rad
- Ime i prezime lica za kontakt (sa podacima za kontakt, ako su različiti od već navedenih: e-mail, telefon, mob.tel.)

Podatke možete dostaviti elektronskom poštom na e-mail adresu:  embassy.canberra@mfa.rs i office.canberra@mfa.rs, ili na fax broj: +61 2 6290 2631.  Radi pojednostavljenja postupka dostave podataka možete koristiti i obrazac (PREUZMI OVDE).

U proteklom periodu je, naime, postalo vidljivo da evidencije kojom raspolažu DKP Srbije u Australiji, nisu potpune i ažurne, da je znatan broj organizacija prestao da postoji i da je naša komunikacija, većim delom i zbog toga, bila znatno ispod mogućnosti i realnih potreba.

Zbog toga je zaista od velike važnosti da ubuduće imamo ažurne podatke kako bi smo znatno unapredili našu komunikaciju i kako bi smo vam pre svega učinili lakše dostupnim što više korisnih informacija. Ambasada će prikupljene podatke za kontakt koristiti isključivo u napred navedene svrhe.

U slučaju da su vam potrebna dodatne informacije, molimo da nam se obratite.


Print version
Diaspora
PODACI ZA KONTAKT
QUICK ANSWERS
Diaspora and Serbs in the region
Associations and Organizations
Learning Serbian
Serbian Ortodox Church
Projects for Diaspora
Military Memorials